A CryptoPex projekt
Összefoglaló a fejlesztő csapat szemszögéből
A CryptoPex platform fejlesztése egy komplex, összetett feladat volt, melynek során több szakmai kihívással is sikeresen megküzdöttünk.

A kriptovaluták tranzakcióinak fejlesztése egy viszonylag új, de gyorsan növekvő területe a webfejlesztésnek, az ilyen oldalak kialakítása nagyfokú felkészültséget és a témában való jártasságot igényel.
A KEZDETEK
A CryptoPex tulajdonosai egy komplex rendszer fejlesztésével bízták meg a WebinIT csapatát. A kriptovaluták adás-vételének témája nem ismeretlen számunkra, több kriptovaluta projektben is közreműködtünk már. Jellegéből adódóan a platform teljesen egyedi fejlesztésű, itt szó sem lehetett kész keretrendszerek alkalmazásáról.

Cégünk felkészülten vágott bele a közös munkába, szem előtt tartva, hogy az ügyféltől minden szükséges anyagot és adatot bekérjünk, azonban ügyeltünk arra, hogy feleslegesen ne dolgoztassuk a tulajdonosokat. A lebonyolításban sokat jelentett, hogy modern projektmenedzsment eszközökre támaszkodtunk. A magas színvonalú előkészítés és a tempós munka után sikeresen adtuk át a működő oldalt, közel 5 hónap fejlesztést követően.
A LÉTREHOZÁS
Alapvető filozófiánk, hogy a szakmai felkészültség mellett az alapos előkészítés jelenti egy projekt sikerét, így jelen esetben is felméréssel és részletes specifikáció írással kezdtük el a munkát. A WebinIT design csapata gondoskodott az egyedi megjelenésről, a legapróbb részletekig kidolgozva a vizualitást.

A design és a funkciók életre keltését a WebinIT 4 fős fejlesztői teamje végezte, az oldal gyorsaságáról cloud technológiák alkalmazása gondoskodott (és gondoskodik most is).

Ügyfelünkkel folyamatosan kapcsolatot tartva, a stabil kommunikációnak köszönhetően gyorsan haladtunk előre: a kezdés után 4 hónappal már tesztelés alatt állt az oldal.

A szükséges finomhangolás, néhány javítás és a működéshez szükséges integrációk (pl. fizetés) elkészítése után sikeresen átadtuk az oldalt, mely fejlesztői környezetünkből a végleges domain alá költözött.
ELŐNYÖK
A WebinIT fejlesztési protokolljának előnyei, melyet ebben a projektben is megtapasztalt ügyfelünk:
  • teljes reszponzivitás
  • gyorsaság
  • komplex megoldás tervezéstől a kivitelezésig
  • biztonság
  • egyedi design, UI/UX szemlélettel
  • 1 év garancia
  • stabil és gyors kommunikáció az ügyféllel
  • folyamatos tájékoztatás a projekt haladásáról
A JÖVŐ
A webfejlesztésben a sikeres munka egyik fontos eleme, hogy ügyfél és fejlesztő között szoros, pozitív kapcsolat alakuljon ki, hiszen közösen dolgozunk a cél elérésén. Jelen projektben kiváló kapcsolat jött létre a CryptoPex és a WebinIT között, ennek köszönhetően a platform üzemeltetési feladataival is cégünket bízták meg.

Az élet természetesen nem áll meg: rengeteg funkció és elképzelés vár megvalósításra, hiszen a kriptovaluták területe sok lehetőséget rejt magában még. Bízunk abban, hogy továbbra is mi válthatjuk valóra a CryptoPex ötleteit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ultricies ipsum accumsan, diam sed eget dui orci non eu. Mattis ipsum, sem nisi, posuere facilisis aliquam. Sodales sed vivamus risus vitae. Semper ac in nibh lorem orci ut amet, tincidunt faucibus.
IDE JÖN A NÉV // BEOSZTÁS // CÉGNÉV
Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, esetleg a kriptovaluták területén van megvalósítandó elképzelésed, látogass el oldalunkra és vedd fel velünk a kapcsolatot!